تعمیر ماشین لباسشویی
حرفهایترین و کاربلدترین متخصص تعمیر ماشین لباسشویی را از دکتر تعمیر بخواهید. کافی هست یکبار دستگاه مریض خود را به دکتر تعمیر بسپارید و از تجربهی ماندگارتان در روند تعمیر و دریافت دستگاه، در انتهای همین صفحه برای ما بگویید. تنها هدف دکتر تعمیر دریافت رضایت صد در صدی مشتریان عزیز هست.
تعمیر ماشین لباسشویی در تهران
اگر ساکن تهرانید و به دنبال مرکزی معتبر برای تعمیر ماشین لباسشویی خود در تهران هستید؛ دکتر تعمیر این امکان را برای تمام ساکنین در نقاط مختلف از غرب تهران تا شرق و از شمال تهران تا جنوب، فراهم کرده است.
تعمیرات ماشین لباسشویی در تهران با دکتر تعمیر فقط به مرکز تهران خلاصه نمیشه و متخصصان ما اسلامشهر، اندیشه، شهریار و سایر شهرستانهای اطراف تهران، حتی کرج را هم تحت پوشش قرار میدن.
با فعالیت تعمیرکاران متخصص ماشین لباسشویی در هر جای تهران و حومه که باشید، میتونید تنها با یک تماس تلفنی یا پر کردن فرم درخواست به صورت آنلاین، درخواست تعمیر خودتان را ثبت کنید.
تعمیر ماشین لباسشویی در محل
دیگر نیازی به خارج کردن دستگاه از منزل و باربری آن به سمت کارگاه تعمیر لباسشویی نیست. حُسن تعمیر ماشین لباسشویی در خانه با دکتر تعمیر در یکی، دو مورد خلاصه نمیشه.
- رها شدن از پرداخت هزینهی اضافی برای حمل و باربری لباسشویی به کارگاه
- جلوگیری از وارد شدن ضربههای احتمالی در حین جابهجایی ماشین لباسشویی
- تعمیر لباسشویی در محل در کنار شما که شاهد همهیِ مراحل هستید
- حضور کارشناس در کنارتان و پاسخ به تمامیِ سوالهای شما
- سریعتر و کوتاهتر شدن زمان تعمیر و تحویل دستگاه
ناگفته نمونه که بعضی از مشکلات به طوری هستن، که نیاز به باز شدن قطعهی مشخص و بردن آن به کارگاه تعمیر ماشین لباسشویی هست. در این صورت نگران نباشید. هر قطعهای از دستگاه که باز بشه، رسید آن به صورت رسمی از شرکت توسط تکنسین به شما داده میشه.
نصب و راه اندازی ماشین لباسشویی
اگه میخواید خودتان نصب ماشین لباسشویی را انجام بدین؛ باید چند نکته را در نظر داشته باشین.
اگه لباسشویی شما نو هست، توصیهی دکتر تعمیر به شما این هست که برای نصب از نصابِ شرکت خریداری شده کمک بگیرید. اگر به هر دلیلی نتونستید به نصاب شرکت دسترسی داشته باشید، دکتر تعمیر اینجاست تا نصب لباسشویی شما را به اصولیترین و درستترین نحو انجام بده.
چرا که، نگهداری صحیح ماشین لباسشویی از همان ابتدا شروع میشه و نصب درست هم تاثیر مستقیمی روی عملکرد و سلامت دستگاه داره. اما نکات نصب ماشین لباسشویی چه مواردیه؟
باز کردن پیچ ترنسلیت ماشین لباسشویی
در ابتدای کار باید پیچهای ترنسلیت ماشین لباسشویی را باز کنید. این پیچها از سمت شرکت سازنده، فقط برای حمل و نقل دستگاه بسته شدن. اگر پیچهای ترنسلیت ماشین لباسشویی را باز نکنید، لرزش و تکان های شدیدی را خواهید دید.
اتصال شلنگ آب ورودی
با توجه به تعداد ورودی شیر آب یا همان شیربرقی (تک شیر یا دو شیر)، در مدلهای تک شیر تنها به آب سرد وصل کنید و در مدلهایی که دو شیر دارن، ورودی دیگر را به آب گرم متصل کنید. ورودیها با رنگ قرمز و آبی یا حروف H و C مشخص شدن. رنگ آبی یا C مربوط به ورودی آب سرد و رنگ قرمز یا H مربوط به ورودی آب گرم هست.
اتصال شلنگ تخلیه
اگر لباسشویی شما نزدیک به سینک ظرفشویی هست، میتونید شلنگ تخلیه را به اتصالات زیر سینک متصل کنید. ارتفاع شلنگ تخلیه نهایتاً دو متر باشه. و ارتفاع شلنگ تخلیه از سطح زمین هم حداقل ۶۰ سانتی متر و حداکثر ۱۰۰ سانتی متر باشه. در غیر اینصورت تاثیر مستقیمی روی عملکرد تخلیه آب و بروز مشکلاتی میشه.
تراز قرار دادن ماشین لباسشویی
برای جلوگیری از لرزش و تکان خوردن لباسشویی، حتما باید به صورت تراز قرار بگیره. به این صورت که پایههای عقب را تا انتها ببندید و فقط دو رزوه از آن را باز بذارید و مهره را رو به بالا ببندید تا پیچ تراز تکان نخوره. پایههای جلویی را هم تا انتها ببندید و سه الی چهار رزوه از آن را باز بذارید.
اگر لباسشویی از هر طرف لغزش داشت، پایهی آن سمت را از جلو تا مقداری که ماشین دیگر لرزش نداشته باشه، باز کنید. در انتها مهره را محکم ببندید تا پیچ تراز تکان نخوره. برای سنجش تراز بودن دستگاه، میتونید تراز مهندسی تهیه کنید یا نرم افزارهای تراز را دانلود کنید.
سرویس ماشین لباسشویی
سرویسهای دورهای ماشین لباسشویی میتونه تاثیری چشمگیری روی طول عمر ماشین لباسشویی شما بذاره. اگر دستگاه شما به صدا درنیفتاده، لرزش نداره، تکان نمیخوره و همهی مراحل شروع تا پایان کار را به درستی انجام میده؛ برای سرویس دورهای نیازی به حضور تکنسین نیست و کافی هست خودتان از لباسشویی مراقبت کنید. اما چطور؟
سرویس ماشین لباسشویی را خودتان انجام دهید
- هر شش ماه یکبار، فیلتر پمپ تخلیه را خارج کنید و به خوبی تمیز کنید. این فیلتر جلوی ماشین لباسشویی در قسمت پایینی قرار گرفته.
- همیشه لاستیک دور درب لباسشویی را با یک دستمال تمیز کنید تا رطوبت موجود روی لاستیک محل مناسبی برای رشد قارچها نباشه.
- هر دو تا سه ماه یکبار ماشین لباسشویی را جرمگیری کنید. میتونید از پودرهای مخصوص جرمگیری لباسشویی استفاده کنید.
عیب یابی ماشین لباسشویی
طبیعی هست که لباسشویی مثل هر لوازم برقی دیگهای یه روزی خراب بشه. اما همیشه این خرابیها تا پای تعمیر اساسی نمیرن و گاهی خودِ شما میتونید با کمک مقالههای موجود مشکل را برطرف کنید.
در ادامه مشکلات رایجی که ممکن هست در لباسشویی اتفاق بیفته را آوردیم. اما دقت کنید که عیب یابی ماشین لباسشویی یکی از حساسترین مراحل در روند تعمیر لباسشویی هست که میتونه با کوچکترین اشتباه، بزرگترین مشکلات را به دنبال داشته باشه.
- چرا ماشین لباسشویی روشن نمیشه؟
- چرا ماشین لباسشویی آب میده؟
- چرا ماشین لباسشویی خشک نمیکنه؟
- چرا لباسشویی وسط کار خاموش میشه؟
- چرا ماشین لباسشویی آبگیری نمیکنه؟
- چرا ماشین لباسشویی صدا میده؟
- چرا ماشین لباسشویی مدام آبگیری میکنه؟
- علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی
- چرا ماشین لباسشویی تخلیه نمیکنه؟
- چرا ماشین لباسشویی کف نمیکنه؟
- چرا لباسشویی تمیز نمیشوره؟
- چرا درب لباسشویی باز نمیشه؟
- چرا بدنهی لباسشویی برق داره؟
- چرا دیگ لباسشویی نمیچرخه؟
- چرا با کار کردن لباسشویی فیوز خانه میپرد؟
- جمع شدن شدن آب در لباسشویی خاموش
نکات نگهداری از ماشین لباسشویی
دیگر نیازی به تعمیر ماشین لباسشویی ندارید اگر:
- از یک ترانس استابلایزر و محافظ برق استفاده کنید
- لباسشویی را در جای مناسب و صاف به صورت تراز قرار بدید
- بعد از اتمام کار لباسشویی درب را باز بذارید تا رطوبت و آب داخل دیگ کاملا خشک بشه
- به اندازه و درست لباسها را داخل دیگ بریزید
- لباسها را از نظر جنس و مقدار کثیفی تفکیک کنید و برنامهی مناسب و منطبق را انتخاب کنید
- پتو، ملحفه، حوله و … را داخل لباسشویی درب از جلو نشورید
- هر دو ماه یکبار لباسشویی را جرمگیری کنید
- هر چند ماه یکبار فیلتر پمپ تخلیه و آب ورودی را باز و تمیز کنید
- مقدار مناسبی از مواد شویندهی مرغوب را استفاده کنید
- همیشه جاپودری را تمیز کنید تا با رسوبات مسدود نشه
- درب لباسشویی را به آرامی باز و بسته کنید
قطعات اصلی ماشین لباسشویی
شاید برای شما سوال پیش اومده باشه که یک لباسشویی از چه قطعاتی تشکیل شده و چطور کار میکنه. در ادامه قطعات اصلی لباسشویی را معرفی کردیم و بعد از آن، روند کار یکی از برنامههای لباسشویی که در اکثر مدلها هست را توضیح دادیم.
- کابین ماشین لباسشویی
- درب
- لاستیک درب
- شیشه درب
- برد یا تایمر
- شیربرقی
- سیمکشی
- هیتر
- موتور
- مجموعهی دیگ و آبکش (بلبرینگ، شفت، سهنظام و کاسه نمد)
- میکروسوئیچ درب
- پمپ تخلیه
- در دستگاههای تسمهای: فلکه تسمه
- در دستگاههای دایرکت درایو: آهنربا روی سیم پیچ
مراحل کار ماشین لباسشویی
با روشن کردن ماشین لباسشویی، و دادن برنامه ی مورد نظر، مثلا Quik که در اکثر ماشین لباسشویی ها وجود داره، اولِ کار، درب قفل میشه و شیر برقی میاد تو مدار و آبگیری شروع میشه.
اول آبگیری مقداری از وان کوچیک شروع میشه و بعد از وان بزرگ، پودر یا مایع داخل جاپودری رو میبره داخل دیگ.
حالا زمان آبگیری ممکنه موتور کار کنه ممکنه کار هم نکنه. این مربوط به مدل دستگاه شما میشه.
در دستگاههای تایمری، آبگیری انجام میشه، بعد موتور شروع به کار میکنه.
در اکثر دستگاههای الکترونیکی همزمان با آبگیری، موتور در حال کاره.
اما تا چه زمانی دیگ پر از آب میشه؟ باید بعد از حجم مشخصی ورود آب قطع بشه. اینجا یک قطعه ای به نام هیدرواستات بعد از تشخیص سطح آب، با فشار هوا دستور قطع ورود بیشتر آب را میده.
بعد از آن، موتور وارد مدار شده و بعد از ۲ دقیقه هیتر وارد کار میشه تا آب را به دمایی که شما تنظیم کردید یا به صورت پیش فرض بوده، برسونه.
این دما معمولا بین ۲۰-۴۰ درجه هست.
در طول چرخه ی شستشو هیتر در حال کار هست تا زمانی که مقاومت سنسور المنت متناظر با دمای تنظیم شده، کاهش پیدا کنه و دستور قطع المنت داده بشه.
بعد از مرحله ی شستشو، دستگاه وارد مرحلهی آبکشی میشه.
ابزار لازم برای تعمیر ماشین لباسشویی
هر کاری نیاز به ابزار مخصوصی داره. مخصوصا که اون کار تعمیرات باشه. برای تعمیر ماشین لباسشویی نیازه که بعضی از قسمتها باز بشه و به طور دقیقی بررسی بشه. ابزارها در مدلهای مختلف از ماشین لباسشویی فرق دارن. پس تهیهی ابزار بستگی به مدل لباسشویی شما داره. اما ما در ادامه به طور کلی ابزار لازم برای تعمیر لباسشویی را آوردیم. تا بتونید با کمک این لیست در صورت نیاز ابزار مورد نیازتون را تهیه کنید.
- انبردست
- بوکس
- پیچ گوشتی چهارسو
- پیچ گوشتی دوسو
- دم باریک
- پیچ گوشتی تی
- آچار ستارهای