تعمیر لباسشویی ال جی

تعمیر جاروبرقی

vacuum cleaner repair

تعمیر جاروبرقی خود را به دست دکتر تعمیر بسپارید و دوباره مثل روز اول تحویل بگیرید. دکتر تعمیر جمعی از تکنسین‌های متخصص برند دستگاه شما را اعزام می‌کنه تا به تخصصی‌ترین شکل حال جاروبرقی شما را خوب کنیم.

خرابی جاروبرقی خود را با ما در میان بذارید تا در کم‌ترین زمان مشکل را عیب یابی و حل کنیم. 

تعمیر جاروبرقی در تهران

دکتر تعمیر تمامی مسئولیت‌های تعمیر جاروبرقی در تهران را برعهده می‌گیرد. اگر ساکن تهران هستید و جاروبرقی شما نیاز به تعمیر داره، می‌تونید فرم درخواست تعمیر جاروبرقی را به صورت آنلاین پر کنید و یا با یکی از شماره‌های دکتر تعمیر تماس بگیرید.

تعمیر جاروبرقی در تهران تنها به منطقه‌ی خاصی محدود نمیشه. از غرب تهران تا شرق و از شمال تا جنوب؛ هر جا که ساکن باشید، دکتر تعمیر متخصصان جاروبرقی شما را اعزام می‌کند تا هر نوع مشکلی را با دقت عیب یابی و تعمیر کند.

ضمناً تعمیرات جاروبرقی شما در تهران با دکتر تعمیر ضمانت میشه و اگر نیاز به تعویض و جایگزینی قطعه‌ای باشه، حتما از قطعه‌ی اصلی و باکیفیت ترین قطعه موجود در بازار استفاده می‌کنیم.

تعمیر جاروبرقی در منزل

برای دکتر تعمیر هیچ چیز مهم‌تر از رفاه و راحتی مشتریان نیست. تعمیر جاروبرقی در منزل یکی از آن مواردی هست که کار را برای مشتری چندین برابر راحت‌تر کرده و دیگه نیازی به حمل جارو به کارگاه نبوده. اما باید در نظر داشته باشید که هدف دکتر تعمیر، تعمیر جاروبرقی شماست نه تعویض.

با تعمیر دستگاه، کیفیت اولیه را به جاروبرقی شما برمی‌گردانیم. بدون اینکه قطعات فابریک را تعویض کنیم. گاهی احتمال تعمیر قطعه وجود داره و برای تست دقیق نیاز هست که جارو به کارگاه منتقل بشه. اما باز هم نیازی به زحمت شما نیست. دکتر تعمیر از واحد حمل و نقل پیک می‌فرسته و با دادن رسید دستگاه را تحویل می‌گیره تا داخل کارگاه به طور دقیق بررسی بشه.

خرابی‌های رایج جاروبرقی

جاروبرقی شما خاموش میشهه حین کار؟ سر و صدای زیادی تولید میکنه؟ سیم جمع کن جاروبرقی خراب شده؟ فکر می‌کنید یه جاروبرقی هرگز نباید خراب بشه؟ یا شاید فکر می‌کنید این مشکلات خیلی زود به سراغ جاروبرقی شما اومده؟

نه! اینطوری نیست. جاروبرقی هم مثل هر لوازم برقی دیگه‌ای یه روزی خراب میشه اما چه روزی؟ یک سال بعد از استفاده یا ده سال؟

خُب این دیگه برمیگرده به نوع رفتار شما با این وسیله‌ی عزیز و دلبند خونه!

هر چقدر بیشتر مراعات حال جاروبرقی را بکنید؛ مسلماً دیرتر خراب میشه. قبل از اینکه به شما یاد بدیم چطور مراقب جاروبرقی خودتون باشید تا دیرتر سراغ تعمیر جاروبرقی برید؛ از مشکلات رایجی که ممکنه یک روز با اون مواجه بشید را اینجا گفتم:

مشکلات رایج جاروبرقی

  • جاروبرقی حین کار خاموش میشه
  • جاروبرقی صدای بلند و عجیبی داره
  • علت بوی سوختگی و دود از جاروبرقی
  • قدرت جاروبرقی کم و زیاد نمیشه
  • علت ضعیف شدن مکش جاروبرقی
  • علت روشن نشدن جاروبرقی
  • کار نکردن دکمه‌ی روشن جاروبرقی
  • خرابی سیم جمع کن جاروبرقی
  • علت داغ کردن جاروبرقی

مراقبت از جاروبرقی

شما با رعایت کردن همین نکات ساده‌ای که قراره گفته بشه؛ می‍تونید عمر جاروبرقیتون را چند سال بیشتر و از خرابی‌های پیچیده‌ی آینده جلوگیری کنید.

  • پاکت یا همون کیسه‌ی جاروبرقی را در زمان مشخص عوض کنید. زمانی که دو سوم پاکت پر شده.
  • بعد از تعویض پاکت از درست وصل شدن پاکت مطمئن بشید.
  • سطل جاروبرقی‌های بدون پاکت را بعد از هر بار استفاده خالی کنید.
  • مو، نخ و پرزهایی که به برس جارو پیچیده شدن را بردارید و تمیز کنید.
  • فیلتر جاروبرقی خود را در زمان مشخص عوض کنید. فیلترهای پارچه‌ای را می‌تونید بشویید.
  • بعد از کار بنایی و نجاری منزل، به هیچ وجه برای تمیز کردن خاک اره و سیمان و … از جاروبرقی منزل استفاده نکنید.
  • اگر جاروبرقی شما آب و خاک نیست، هیچوقت سطح خیس یا مرطوب را جارو نکشید.
  • برای فشردن دکمه‌ی روشن و خاموش از ضربه زدن یا فشرن با پا خودداری کنید.
  • هیچوقت سیم جاروبرقی را تا انتها نکشید تا به شما نزدیک شود. به جای اون پریز برق را عوض کنید.

قطعات و لوازم جاروبرقی

معمولا قطعات جاروبرقی به دلیل استفاده‌ی نادرست کاربر یا به مرور زمان دچار آسیب دیدگی میشه. یک سری از قطعات جاروبرقی مصرفی هستند و بعد از مدت مشخصی از استفاده، نیاز به تعویض داره. مثل: فیلترهای ورودی و خروجی و پاکت.

اما یک سری از قطعات مثل برس یا پارویی، لوله تلسکوپی، دسته زانویی، شلنگ خرطومی و کوپل‌های سر و ته شلنگ در اثر کشیدن یا ضربه زدن، ممکنه پاره یا خراب بشه، چرخ‌ها بشکنن یا لوله تلسکوپی هرز بشه. بعد از این مشکلات اون قطعه نیاز به تعویض داره.

دکتر تعمیر برای اکثر مدل‌ها قطعات را موجود داره و جالب اینجاست که اگر قطعه‌ی جاروبرقی شما پیدا نشه یا به دلیل کمیاب بودنش تو بازار موجود نباشه، چاره‌ی کار شما پیش دکتر تعمیره.

جایگزین کردن یک قطعه یا طراحی اون با دکتر تعمیر 😀

قطعات مربوط به بدنه‌ی جاروبرقی که شامل کفی جارو، رویه و قاب رویه، درپوش و چرخ‌ها که ممکنه بچه‌های کنجکاو شما روی جارو بشینن و موجب شکستن اون بشن یا با ضربه دیدن، حرارت زیاد موتور، دفرمه بشه و تغییر شکل بده.

هر مدل مشکل دیگه‌ای که برای جاروبرقی شما ایجاد شده باشه؛ با دکتر تعمیر خیلی راحت قابل حله. کافیه ما را در جریان بذارید.

جاروبرقی چطور کار می‌کنه؟

جاروبرقی از یک بدنه یا اتاق تشکیل شده که در آن یک موتور وکیوم قرار گرفته و هوا را از داخل محفظه‌ی پاکت میکشه.

در امتداد محفظه‌ی پاکت؛ لوله و اتصالات وصل شده که هوا را از انتهای لوله و اتصالات مکیده و وارد پاکت میکنه. بعد از فیلتر شدن آشغال‌ها؛ هوا از مسیر خروجی (پشت موتور) خارج میشه.

در مسیر ورود و خروج هوای موتور، فیلتر قرار گرفته. همه‌ی جاروبرقی‌ها این فیلترها را دارن.

کار فیلتر ورودی چیه؟

از ورود گرد و خاک به داخل موتور و آسیب رسیدن به اون جلوگیری میکنه.

کار فیلتر خروجی چیه؟

از ورود گرد و خاکی که به مرور زمان یا به تدریج وارد موتور شده، به محیط خونه جلوگیری میکنه.

این فیلترها تو مدل‌های مختلف؛ ممکنه زیر، کنار یا پشت جاروبرقی قرار گرفته باشن.

قطعات اصلی جاروبرقی

خب مشخصه که قلب هر لوازم برقی؛ موتور اون وسیله هست. در مورد جاروبرقی هم همینطوره.

موتور:

یکی از اصلی ترین قطعات جاروبرقیه که در بالا با نحوه‌ی کار اون آشنا شدید. بعد از موتور، سیم جمع کن جاروبرقی از اهمیت بالایی برخورداره.

مکانیزم سیم جمع کن جاروبرقی:

سیم جمع کن از یک قرقره، پایه‌ ثابت (که قرقره روی اون هست) و کابل (که دور این قرقره پیچیده) تشکیل شده. به خاطر خاصیت فنر قرقره، این سیم با یک پدال جمع میشه. البته بعضی از جاروبرقی‌ها مثل بوش؛ سیم با یک مکانیزمی مثل کمربند ماشین به طور خودکار جمع میشه. اگه آروم سیم را بکشید؛ سیم به داخل کشیده و جمع میشه و اگر محکم و سریع کشیده بشه، همان جا قفل میشه.

اما در اکثر جاروبرقی‌ها یک پدال و سیستم ترمز مجزا دارن.

روی سیم جمع کن پلاتین قرار داره. این پلاتین‌ها بین پایه و قرقره‌ی سیم جمع کن قرار گرفتن و به دلیل خاصیت گردشی سیم جمع کن، اتصال باید به صورت گردشی برقرار بشه.

روی قرقره یک نوار فلزی قرار داره تا برقی که از سیم وارد قرقره شده را به پایه ثابت منتقل کنه.

برد الکترونیک یا دیمر:

برای تنظیم ولوم جاروبرقی و کنترل قدرت، یک برد تعبیه شده. مثلا روی فرش به مکش کمتری نیاز پس باید قدرت کمتر باشه تا پاروی جاروبرقی بهتر روی فرش حرکت کنه و از طرفی روی سرامیک و پارکت مکش بالاتری رو برای جمع کردن و تمیز کردن آشغال و گرد و خاک نیاز هست.

روی برد الکترونیک، یک ولوم قرار گرفته که به در مدل‌های مختلف به صورت خطی یا چرخشی روی جاروبرقی هست، یا به صورت دکمه‌های مختلف روی بدنه تعبیه شده.

گاهی این ولوم یا دکمه‌های کم و زیاد کردن مکش روی دسته‌‍‌ی جاروبرقی قرار داره.

البته در مدل‌های خیلی قدیمی که برد الکترونیک نبود؛ کلیدهای سلکتوری برای انتخاب قدرت موتور تعبیه شده. به این صورت که یک موتور با چندین سیم ورودی هست که با انتخاب هر کلید روی دستگاه، برق ورودی به اون سیم پیچ‌ها را فعال و قدرت موتور را تنظیم می‌کنید.

کابین جاروبرقی:

همه‌ی قطعات جاروبرقی در این قسمت قرار میگیره که با توجه به برندهای مختلف، نحوه‌ی قرارگیری موتور، سیم جمع کن و برد متفاوته.

 

هزینه‌ی تعمیرات جاروبرقی

اولویت دکتر تعمیر این هست که قطعات خراب را تا جای ممکن تعمیر کنیم نه تعویض. به دو دلیل:

  1. هزینه‌ی تعمیرات پایین‌تر از تعویض قطعاته.
  2. تعویض نکردن قطعه‌ی فابریک دستگاه.

هزینه‌ی تعمیرات جاروبرقی هم با توجه به کاری که روی دستگاه میشه و نوع قطعات تعمیری با هم متفاوتن. از طرفی هم قیمت تعویض قطعات جاروبرقی با توجه به برند، مدل و نوع قطعه با هم فرق دارن. همانطور که سعی ما بر تعمیر قطعات هست؛ در صورت ناچاری برای تعویض قطعات حتما از قطعات اصلی و باضمانت نامه شش تا دوازده ماهه استفاده می‌کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − شش =

02144380835

دکتر تعمیر اینجاست تا به شما کمک کنه.

دستگاه شما خراب شده و به دنبال مشکل آن هستید؟

سوال‌های خود را آنلاین بپرسید و درخواست خود را ثبت کنید.